Vishandel Van der Linde verovert nu ook Westerveld

Dwingeloo/Beilen - Jan en Tienette van der Linde van Vishandel van der Linde uit Oldebroek zijn al ruim 28 jaar werkzaam in de vishandel. Samen met hun kinderen Lilian (23), Jonathan (19) en Charlotte (18) runnen zij de viswinkel. Zoon Jonathan heeft de SVO vis en food opleiding afgerond en dochter Charlotte is daar nu mee bezig.

Bijna twee jaar geleden is Vishandel van der Linde op de markt in Beilen komen te staan. Sindsdien zijn ook Diever, Vledder, Havelte en Dwingeloo aan de standplaatsen toegevoegd. De vishandel heeft een plekje verovert bij de mensen daar. ‘We kregen veel vraag van mensen uit Dwingeloo en Havelte en door een verandering in het standplaatsen beleid konden we ons ook hier inschrijven. We staan hier nu ook sinds een aantal weken. We voelen ons als een vis in het water in de gemeente Westerveld en genieten erg van de gezelligheid en openheid van de mensen in deze plaatsen’, vertelt Tienette.

Uitstraling

Vishandel van der Linde vindt de uitstraling van het bedrijf erg belangrijk. Niet alleen de presentatie van de verkoopwagen, maar ook netheid, hygiëne en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Van der Linde rookt zelf de vis en doen dat ook op de standplaats. ‘Dit doen we om de klant mee te nemen naar de beleving en de heerlijke geur en het proces van het visroken’, vertelt Tienette.

‘De vers gerookte zalm is een echte favoriet onder de klanten. Ook de Hollandse nieuwe is een groot punt van aandacht. Elke dag vers ‘t mes. Verder hebben we een breed assortiment verse vis, gerookte vis en op bestelling is alles mogelijk. Zo maken wij op bestelling heerlijke visschotels en hebben we leuke waardebonnen om cadeau te geven.’