Huur het perfecte vakantiehuis

Wat voor vakantiehuis wilt u huren? Een luxe villa van 80 vierkante meter met grote tuin, overdekt terras en barbecue? Perfect schoongemaakt, met alle moderne gemakken zoals internet, televisie, vaatwasser, wasmachine en 2 badkamers en toiletten? Dan huurt u uw vakantiehuis bij Domaine Les Forges.

Hier zijn sommige vakantiehuizen beschikbaar op vrijdagen, waardoor u de zwarte zaterdagen in het hoogseizoen vermijdt. Let op: dit is een populaire oplossing onder veel vakantiegangers, dus wees er snel bij. Bekijk nu al welk vakantiehuis u het liefst zou huren.

Speciaal voor kinderen

Uw kinderen kunnen hun geluk niet op in Domaine Les Forges. Bijvoorbeeld in de speeltuin vol leuke speeltoestellen, in het grote zwembad of speciale peuterzwembad, op het ruime speelveld voor Jeu de Boules en andere spelletjes, of bij het professionele animatieteam voor kinderen met een leeftijd onder de 12 jaar. Omdat er geen auto’s op de het kleinschalige vakantiepark mogen rijden, is het vakantiepark bovendien zeer rustig en extra veilig voor kinderen.

Geniet van de omgeving

Buiten het vakantiepark valt tevens veel te beleven. Dankzij de fraaie natuur kunt u heerlijk varen, vissen, wandelen, fietsen of paardrijden. In het nabijgelegen middeleeuwse plaatsje Parthenay gaat u op onvergetelijke verkenningstocht. En in de bruisende stad Poitiers verkent u het nachtleven, gaat u shoppen, uit eten en bezoekt u het futuristische themapark Futuroscope. Rij iets verder naar het plaatsje Les Epesses, voor een bezoekje aan het mooiste themapark van Europa: het middeleeuwse Puy du Fou. Hier geniet je met het hele gezin van de vele spannende middeleeuwse shows.

Lokale feesten en evenementen

Hoewel u altijd kunt genieten van de natuur en cultuur op uw eigen moment, is het de moeite waard te letten op de speciale feestdagen en evenementen in Poitou-Charentes. Zo krijgt u veel mee van de bewoners en cultuur. Op deze speciale dagen geniet u van prachtige concerten, maakt u kennis met lokale ambachten en spelletjes, bekijkt u een theatervoorstelling, bezoekt u een markt of danst u tijdens een romantisch bal onder de lampions van het dorpsplein. Het hele jaar door is er wel een evenement, zeker in juli en augustus. Bekijk voor al deze en andere evenementen ons overzicht en plan zo uw onvergetelijke vakantie.