Fiets en geniet met de Kleintje Fiets4Daagse

Westerbork - Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8). Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Westerbork.

Het fietsjaar 2019 begint in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten. In de week van 11 tot en met 17 maart valt er elke dag iets te beleven. Belangstellenden kunnen meedoen aan een bedrijvenclinic of een Vam Challenge en voor de geoefende fietser is er de Toerversie van de Ronde van Drenthe. Ook de Drentse Fiets4Daagse doet mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse.

Onderweg zijn er vrijdag 15 maart verschillende leuke beleefposten, waaronder melkveehouderij Woertink, een kijkje bij de Col du Vam, waar het damespeloton van de Ronde van Drenthe tussen 14:00 – 15:00 uur voorbij komt en het mooie dorp Orvelte. Bij terugkomst ontvangen deelnemers een leuke attentie en worden beloond met een culinair hapje en drankje.

Deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar kleintje@fiets4daagse.nl, of op de dag zelf bij Brasserie Diggels in Westerbork. Kijk voor meer informatie over op www.fiets4daagse.nl