Con Amore speelt in de Waterstaatskerk voor Kenia

Bovensmilde - Het gelegenheidsensemble Con Amore verzorgt in Bovensmilde op zondag 24 maart om 15.00 uur een kamerconcert. Dit concert wordt georganiseerd in het kader van de dienstenmarkt van de protestantse gemeente Bovensmilde.

Met veel liefde brengen de spelers muziek van onder andere Händel, Schubert, Doppler en Berbiguier ten gehore. De muziek wordt in verschillende bezettingen uitgevoerd met op het eind een stuk waarin alle muzikanten een partij hebben.

Het concert is in de Waterstaatskerk in Bovensmilde. Con Amore bestaat uit Henny Riepma en Gert Wybe van der Werff (piano), Aart de Goojer en Bram Riepma (zang), Fransiska ’t Lam (cello), Hannie van der Gijp en Marianne Karssen (dwarsfluit).

Bezoekers kunnen hun eigen entree bepalen en krijgen daarvoor koffie/thee met wat lekkers. De opbrengst is namelijk bestemd voor KOP (Kiandutu Outreach Project) Kenia. Stichting KOP werkt met gedreven Keniaanse medewerkers, die de leefomstandigheden van de bewoners in de sloppenwijk goed kennen. Er zijn twee primaire aandachtsgebieden: Gezondheidszorg en Onderwijs.