HHCombi trekt aan het langste eind tegen GKC

Hooghalen - In Gasselte werd zondag door HHCombi met 0-2 gewonnen van GKC. De thuisploeg was verreweg de betere van de twee, maar de Pomperboys gingen heel wat effectiever met hun kansen om.

GKC trok nadrukkelijk aan de sportieve touwtjes in de eerste helft. De ene na de andere kans regen ze aaneen. Of de verdediging van HHCombi greep op tijd in en keeper Slofstra was op dreef. Conclusie was echter ook dat het vizier niet op scherp stond bij GKC. HHCombi kreeg nagenoeg geen kansen en hanteerde voornamelijk de lange bal in de hoop dat deze een keer goed viel voor de voorwaartsen.

Na rust eenzelfde beeld. Tegen de verhouding in kwamen de gasten na vijf minuten echter op voorsprong. Na een corner van Tom Hidding zette Geralt Oostenbrink zijn hoofd tegen de bal: 0-1. GKC ging nadrukkelijk op zoek naar de verdiende gelijkmaker, maar HHCombi hield met soms kunst- en vliegwerk stand. GKC bleef drukken en daardoor ontstonden aan de andere kant ook kansjes voor Oostenbrink, Jesper Hendriks en Jan Jonker. Na ruim een half uur spelen was het dan wel raak. Alleen voor de keeper drukte Geralt Oostenbrink wederom af: 0-2.

Komende zondag speelt HHCombi thuis tegen Oosterstreek.