Bibliotheek Midden-Drenthe helpt senioren bij belastingaangifte

Midden-Drenthe - In samenwerking met Senioren van Nu Midden-Drenthe biedt de Bibliotheek gratis belastingspreekuren aan om senioren te ondersteunen.

Er wordt hulp geboden bij vragen die voortkomen uit het invullen van de belastingaangifte en bij het controleren van ingevulde formulieren. Wanneer het gaat om het invullen van een complete aangifte, zal er eventueel een vervolgafspraak gemaakt worden.

Data en tijden

Het belastingspreekuur is op 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Smilde, op 25 maart en 3 april van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Beilen ne 29 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Westerbork.

Zelf aangifte doen

Wie zelf aangifte wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de bibliotheken van Midden-Drenthe. Er is een computer beschikbaar om zelfstandig met de aangifte aan de slag te gaan. Ook is het mogelijk om de aangifte in de bibliotheek te printen.

Bibliotheek Midden-Drenthe

De Bibliotheek Midden-Drenthe ondersteunt mensen in de gemeente Midden-Drenthe actief in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat onder andere om activiteiten op het gebied van taal en lezen, digitale vaardigheden en nu ook om de service op het gebied van belastingzaken. Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening.