Muziek en humor van Drents Senioren Orkest en Jans Polling

Beilen - Het Drents Senioren Orkest geeft op dinsdagmiddag 2 april in het kader van Gekleurd Grijs een concert in de Pauluskerk, Witte Valkenstraat 2 in Beilen. Te gast is Jans Polling.

De bekende schrijver, radiomaker, presentator, zanger en verhalenverteller zingt liedjes en vertelt humoristische verhaaltjes in het Drents. Samen met het Drents Senioren Orkest brengthij ook zijn lied ‘Drents’ ten gehore.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Veneman. De bijna zestig muzikanten maken al vele jaren muziek die ze zelf leuk vinden om te spelen en waarnaar ook de doelgroep ouderen graag luistert: van pittige marsen tot swingende muziek en licht klassiek.

Gekleurd Grijs

In april wordt door Gekleurd Grijs in Actie, in samenwerking met welzijn-, ouderen- en zorgorganisaties, een gevarieerd senioren-programma gepresenteerd voor ouderen en andere belangstellenden. Het Drents Senioren Orkest verleent ook dit jaar graag haar medewerking met een bijzonder concert. Gekleurd Grijs is een programma van Kunst en cultuur in Drenthe.

Het concert begint om 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.